Thihihihihihi<3

älskar dig<3 //////samir


jag suger på att blogga och...

..Jay smith äger

Dag 6 – Min dag.

vaknade imorse vid 08.00 för jag hade sovmorgon som jag alltid brukar glömma..sen så duscha jag, åt och fixade mig sen tog jag bussen till skolan, skolan har typ inte vart så spec förutom att typ alla är sjuka? hm.. jävla magsjuka, bara å vänta på att jag ska få den, brukar alltid drabbas av sjukdomar som är vid speciella årstider.. anyway, efter skolan gick jag till lustgården där jag och mamma fikade och allt, nån timma där efter for jag hem och satte mig vid tv:n och spela fable (k, hei g33k). sen åt jag nå pasta eller nå för er som vill veta och ungefär en timma efter de kom min elskii och vi spelade typ hela kvällen och pratade.. funderar på att starta en film och sova, ska sova ut imorgon.. godnatt.

( gillar mitt ordföråd och att jag berättar min dag kortfattat utan bilder(L)(L)(L). borde dock börja med bilder, för vet hur jävla tråkigt de är att läsa en blogg utan bilder :o )


Dag 4&5..bloggtorka, sry

Dag 4 – Det här åt jag idag : i lördags åt jag typ mest frukt och senare på kvällen ostisar och cola.
Dag 5
– Vad är kärlek. - de finns en massa olika sorters kärlek tex, pojk/flickvännen, djur, vänner, hobbys, familjen osvosvosv, wäh de var typ en svår fråga, men... wäääh, kommer it på nå:((((( bloggtorka(L)(L)(L)

plugg..

rubriken säger allt.
skriver dom 3 senaste dagarana imorn, heido.


Dag 3 – Mina föräldrar.

hahaha, wäh, vart ska jag börja?

Min mor, eller Ulrica Iseby som hon nu heter, är född 1969 och uppvuxen i Boden. Hon flyttade till Piteå för ca16år sedan pågrund av att hon träffade min Far, hennes största intressen är våra hundar Märta och Jet. Hon har en butik som hon äger tillsammans med min moster, Lustgården för er som inte vet ;) (mamma satt inte och svarade på vad jag frågade henne..)


mor

Min far, Joakim Johansson är född 1969 som mor min och är också 41år gammal. han är född och uppvuxen  i piteå. hans största intressen skulle jag kunna tro är fiske och/eller skoter typ. Han jobbar som projektledare på vattenfall som ligger i luleå.


far


Dag 2 – Min första kärlek.

wäh, hade ingen tid att blogga igår så kör både dag två och tre nu..
men ork it skriva värsta lång texterna nu, håller redan på att somna..

Men, min första kärlek var Simon och de höll ungefär i 6månader. vi vart tsms den 16 maj 2010 och de tog slut 11 oktober. vi hade ett uppbehåll ett tag i juni-juli sen beslöt vi typ att vi skulle försöka igen, de gick bra i början sen sket de sig, vi hade helt enkelt inte tid med varann, och de slutade med att jag vart less och inte hade nå känslor kvar och då blev de som de blev, och vi är vänner nu idag =) hoppas jag då!

Dag 1 – Presentera mig själv

hehe, höll nästan på att glömma! skitsamma..

Mitt namn är Ellen Ulrica Elice Iseby Johansson jag är fjorton år gammal och är född 961029. Jag bor i den lilla staden Piteå där jag är född och uppväxt på Djupviken. Jag bor varannan vecka hos min mamma, och varannan vecka hos min pappa, som separerade när jag var 7år gammal. Hos mamma bor jag tillsammans med hon och mina två hundar, Märta och Jet. Hos pappa bor jag med han, ulrika och min lillasyster Nova. Har även en storebror som jag växt upp med men han flytta hemifrån för ungefär 2 år sen.
Mina intressen är fotografering, umgås med mina vänner, spela spel (hei nörd) och dans. Tyvärr så finns det ingen dansförening eller liknande som jag kan gå. Och när jag fotar så fotar jag med min Nikon D3100. Och när jag spelar är de lite olika, men jag började spela wow när jag var 11-12år gammal, men slutade i maj för att jag blev hackad och inte orkade börja om på nytt. Några månader senare började jag spela på en privat server osvosvosv, så brukar jag även nörda mig och spela Fable, än så länge har jag bara klarat ut ettan och trean, för er som bryr sig! Jag är livrädd för fjärilar, ser jag en springer jag typ tills bena inte orkar (om jag är utomhus). har vart rädd för dom sen jag var fyra år gammal, orkar inte berätta just nu varför.

Kommer inte på så mycke mera att berätta, men är det något ni skulle vilja veta är de bara att kommentera eller fråga på msn =) Godnatt.


så ful

RSS 2.0