you never see me again

kvällen igår började med att jag var med Ante och Viklund och vi gick mest omkring och pratade och åt glass och lekte i en lekpark. Senare mer mot 22-23(?) så träffade vi Olovsson och Sofia som vi pratade med tills ante och viklund skulle hem. Dock stannade jag och var med O&S, vi hann gå ett kort varv runt stan innan Andreas, Anton och Mattias kom. vi drog oss till sofia och såg film och sov och satt på chatroulette, HEHE. sen avslutades min kväll vid soffan.

Idag började dagen med att min faster kom och väckte mig eftersom jag aldrig svarat i telen och vi skulle till min farmor ut till renholmen och bada osv. Efter vi badat så åkte jag med hem till farmor i hennes coola folkvagn (HHHH) blev en aning kär, heuheuheu. Vi fikade, pratade och efter ett tag drog vi hem till piteå och här sitter jag nu!
resten av kvällen blir att umgås med Viklund,Olovsson och Amanda :D
vi är awsome, ja, bra, tack! skriver mer imorgon elelr ikväll om jag orkar!










världens finaste kusiner!






sunburn

kom in för ett litet tag sen, varit på en brygga på räkan med Viklund och bara slappat och käkat godis, hehe.
hursom helst har jag hunnit vara på stan med wikberg nu imorse och jag köpte in ett par örhängen och en eyeliner som jag tyckte att jag behövde, hehe.



how to love?

sover hos wikberg inatt! hursom helst så började min dag med att jag cyklade till mamma och böt om till badkläder och gick och badade med Amanda och Olovsson, är faktiskt stolt över mig själv som iallafall doppat mig.... senare for jag väll hem och dog på soffan tills klockan blev kanske 19.00? så cyklade jag till stan och träffade Wikberg och vi gick och stojjade omkring och sen parkerade vi vid bigboy och käkade glass. ett tag efter det for vi hem till julia också kom sofia som var med oss ett tag och vi satt väll mest och spelade fula spel. funderar på att släcka datan och dö, lät som en mysig idé...



ny bild!!!

work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger!

nu blir det att starta dagen med att fara och bada, senare mot kvällen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer men jag hittar väll på något, hur som helst så ska jag dra mig mot min mor nu så kraam :-)


Rubrik

funderar på att börja om igen med bloggen, men vi lär ju se hur länge det håller.... HEHE
just nu sitter jag och gör inte ett skit och jag funderar på att sova, måste dock bli en aning tröttare... hehe.


Pieces



Nej, jag och Samir är inte tillsammans längre, och där har ni andledningen till att jag tar en paus från bloggen tills jag känner att jag mår bättre.

RSS 2.0